Хорошковський призначив зустріч представникам руху «Стоп цензурі!»

14 Червня 2010
37955
14 Червня 2010
23:20

Хорошковський призначив зустріч представникам руху «Стоп цензурі!»

37955
Хорошковський призначив зустріч представникам руху «Стоп цензурі!»

Зустріч журналістів-представників руху «Стоп цензурі!» із головою Служби безпеки України Валерієм Хорошковським відбудеться 15 червня о 15.00.

 

Спілкування ініційоване головою СБУ на виконання доручення Президента України Віктора Януковича.  По завершенню розмови на сходах будівлі СБУ пройде брифінг учасників зустрічі від руху «Стоп цензурі!».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
37955
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
уточнення
5056 дн. тому
ЗУСТРІЧ БУДЕ ЗАВТРА? ЧИ В БЕРЕЗНІ? ШАНОВНА РЕДАКЦІЯ, У ВАС ОПИСКА!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду