«Нащадки піонерів» з Борисом Апрелем та іншими «фабрикантами» на Першому стартують 25 серпня

14 Червня 2010
18141
14 Червня 2010
14:43

«Нащадки піонерів» з Борисом Апрелем та іншими «фабрикантами» на Першому стартують 25 серпня

18141
«Нащадки піонерів» з Борисом Апрелем та іншими «фабрикантами» на Першому стартують 25 серпня

Юнацьке ток-шоу «Нащадки піонерів» виходитиме на Першому національному з 25 серпня по буднях о 16:00. Про це повідомляє прес-служба НТКУ.

 

У програмі «реальні герої поділяться зі своїми однолітками невигаданими історіями з власного життя». «Це не про тих, хто вміє зав'язувати галстука й напрасовувати білі комірці, це про реальну молодь, яка сидить у дворі і п'є пиво, курить і робить усе те, що так активно забороняють батьки та Міністерство охорони здоров'я», - повідомляє прес-служба. До участі в ток-шоу залучатимуться громадські і державні організації.

 

За словами головного продюсера Першого національного Олексія Семенова, тривають переговори з «Талант груп», яку очолюють Наталія Могилевська та Борис Бронштейн, щодо участі в проекті їхніх підопічних - дуету Дантес-Олійник, Макса Барських, Бориса Апреля, гуртів Real O і «Карлос Піндос». «І я не розумію, чому суспільство шукає в цьому "жовті" моменти. Особисто для мене всі ці юнаки й дівчата - це культові особистості сучасної української молоді. Мало хто шукає особисті моменти в цих виконавцях», - наголосив пан Семенов.

 

Уже відомо, що найгостріші соціальні теми вестиме Борис Апрель. «Борис Апрель з його образом хлопчика з довгим волоссям і жіночними рисами - це лише форма для приваблення аудиторії. Він дуже соціальна людина - він збирає іграшки, які дарують йому фанати, і постійно відвозить їх до дитячих будинків, він здає кров для хворих на рак дітей. Назвіть мені хоча б одного дорослого виконавця, який би робив щось подібне і не для піару?», - пояснив вибір ведучого Олексій Семенов.

 

Нагадаємо, раніше про участь Бориса Апреля та інших випускників «Фабрики зірок» у «Нащадках піонерів» з посиланням на власні джерела повідомляла «Дуся».

 

Як повідомляла ТК, юнацьке ток-шоу «Нащадки піонерів» стартує на Першому національному замість програми «Індиго», яка припинила свій вихід перед початком трансляцій Чемпіонату світу з футболу. Керівником проекту є колишній керівник творчого об'єднання дитячих і юнацьких програм Марина Литвиненко, а об'єднанням нині керує Ніна Пономарьова, яка раніше працювала над виробництвом «Фабрики зірок».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18141
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Nik
5080 дн. тому
Жиди. Вони своїх дітей, суки, по іншому виховують. Нє?
Правильним шляхом!
5080 дн. тому
Передачу має вести група "Карлос піндос"!
ЗА Перший
5081 дн. тому
Ні, не збираються.
Олексій Мазур, Дніпропетровськ
5081 дн. тому
А чому б не запросити вести передачу для наймолодшої вікової категорії якогось... педофіла? Наприклад затриманого ректора морської академії?Теж рейтинг буде шалений і неабияк сприятиме притоку аудиторії. Хіба це не цікаво - подивитися як той спілкуватиметься з малечею і про що їй розповідатиме? А як, приміром, поводитиметься Боріс Апрєль, коли йому хтось візьме та йзадасть питання: "Слухай... а ти хто: дівчинка чи хлопчик? А якщо хлопчик, то чого поводишься як дівчинка? Звідки в тебе такі манери? Може ти збочинець якийсь? Чи все в тебе гаразд з головою? А з орієнтацією?". Чи не збираются редактори присвятити цій темі одну з програм?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду