Перший канал замінить «Індиго» на «Нащадків піонерів», а «Антивірус для дітей» на «Обережно, діти»

7 Червня 2010
13706
7 Червня 2010
11:10

Перший канал замінить «Індиго» на «Нащадків піонерів», а «Антивірус для дітей» на «Обережно, діти»

13706
Перший канал замінить «Індиго» на «Нащадків піонерів», а «Антивірус для дітей»  на «Обережно, діти»

Перший канал призупиняє показ проектів «Батькі і діти», «Життя триває», «Індиго», «Околиця», «Пазли», «Вихідні по-українськи». Про це ідеться в релізі прес-служби Першого.

 

Причиною змін у сітці прес-служба називає Чемпіонат світу з футболу.

 

«Призупинення пов'язане з щільним графіком трансляцій матчів Чемпіонату світу та їхнім повтором. А також із запуском нового футбольного проекту «Африканські пристрасті», який йтиме під час Чемпіонату світу 2010 з 11 червня до 11 липня», - ідеться в пресовому повідомленні каналу.

 

Після закінчення Чемпіонату світу частина проектів повернеться на своє звичайне місце в сітці мовлення, а частина буде переформатована. Наприклад, замість програми «Індиго» буде запущено схожий молодіжний проект з робочою назвою «Нащадки піонерів», а місце програми «Антивірус для дітей» займе дитячий проект «Обережно, діти».

 

Конкретнішу інформацію про нові проекти керівництво Першого Національного надасть на спеціальній прес-конференції, яка відбудеться перед початком нового сезону.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13706
Коментарі
13
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
agata
5086 дн. тому
Предварительные данные по передаче "Наследники пионеров", вести будут высокоинтелектуальные ребята Борис Апрель и Дима Каднай, будут присутствовать зрители в качестве активных участников обсуждения каких-либо тем, в случае не согласия закидывать оппонентов туалетной бумагой ;) А как ребята с Нового канала не умеют петь мы слушали на отборочных турах на Евровидение,а вот кривляться их точно научили, одевая на неокрепшие молодые тельца штаны, держащиеся на причинном месте, девушек в трусы, а чего стоит обсуждение взрослыми дятьками полуголой девицы в прямом эфире, сейчас это, конечно уже к сожалению, стало нормой. Вы не слышали какие песни ,сейчас, дети поют на отборочных конкурсах и как их одевают ;)
Sasha
5086 дн. тому
Назвати передачу для підлітків "Нащадки піонерів" - це взагалі жах, хто міг до такого додуматися, які піонери і нащадки за 19 років Незалежності? Краще вже повернути передачу і назву "Студія 5", яка була цікавою для молоді і чи не єдиним вдалим проектом на НТКУ для підлітково-моложіної аудиторії! А "5 із 7" Стецьківа та "Індиго" Докаленка геть спаскудилися...
зина
5086 дн. тому
Мля, что вы несете господа? Откуда на ут-1 интелектуальные программы? Это "Линия доли" вам интелектуальная? Или "Легко быть женщиной"? Это же тупой махровый совок, еще и оранжево-свидомый. Чего бы там Бенкендорф не сделал, хуже чем было не будет. Лишь бы не было, так, как было последние 10 лет.
Пионер
5086 дн. тому
Мазур, а чем тебя пионеры обидели!? И как ты, днепропетровский дегенерат, в слове "пионер" сразу видишь антиукраинский заговор? ну ты и лошок!!!!:-) хватит писать на серьезном портале свои смешные воззвания! маленький ты и провинциальный клоп!
обращение к телекритике
5086 дн. тому
Дорогие коллеги с "Телекритики", я понимаю, что Вы оставляете комментарии, которые пишут "знающие" люди... И я всегда была за Вашу позицию. Но сейчас, читая комментарии, например - agata про растление малолетних, хочу призвать Вас модерировать такие тексты. работая на Новом канале, мне, честно говоря, очень даже обидно, что Ваше оперативное и интеллектуальное СМИ превращается в оскорбительное, когда люди пишут унизительные вещи... просто часто ощущение, что навозом просто так облили... ведь кто комментарии пишет - неудачники, чаще - несформированные и невостребованные телевизионщики. Типа, мазура и агаты... А нам, профессионалам, обидно читать их текты на Вашем портале. Пачкается он.
Олексiй Мазурик, Днiпропетровськ
5086 дн. тому
А я за то, чтобы развалить полностью Первый Национальный - легче будет построить новое и хорошее. А своему, практически - брату из Днепропетровска, хочу сказать, что он - дубина еще та... редкостная бестолковая тварь!!!
Мовчазний
5086 дн. тому
"Легко бути жінкою" хочуть бачити у новому форматі з новими керівниками і новими ведучими. Вже як один з варіантів ведучих лунало прізвище дружини Арфуша. Чомусь не дивує. Та й формат м'яко кажучи вражає. Така собі примітивна попса, як і усе, що робить Інтер. З головними героями - Наташами Могилевськими. Обговорення протягом години тем "рум'яних булок" і облизуванням особистого життя зіркових дів. Жах! Втім, перевтілення інших проектів також вражає. "Благовісник" з облудливими і сексуально розбещеними попами, дитячі програми з наркоманами. Креатив ще той! Дивує мовчазна згода працівників. Невже їх усе це влаштовує? "Обидлення" населення. Тих "казлов", що заважають жити? Та й звільнення усіх, наче баранів, поодинці?
Лилу
5086 дн. тому
Это правда. Все с вещами на выход.
Олексій Мазур, Дніпропетровськ
5086 дн. тому
Це ще одне свідчення того, що Перший інтерНаціональний взяв свідомий курс на деукраїнізацію, радянізацію та дебілізацію ефру. Керівництво каналу переконано, що українцям не потрібні розумні програми тим більше на національну тематику - їхня місія зробити з українцв зденаціоналізоване бидло, примусити глядача забути своє коріння. Ось вже і про "піонерів" згадали. Мабуть наступним телепроектом буде - "Комсомольці на марші!"? Першому інтерНаціональному - ганьба! Бєнкєндорфа, Арфуша, Гордона - на смітник історії! Совки, забирайтесь геть!
Вести нтку
5086 дн. тому
Ще "призупиняє" "Легко бути жінкою".
мовчазний
5086 дн. тому
А чому керівництво першого, наразі ще національного, тобто "державного" каналу, не договорює усю правду? Скажімо про те, що ані "Життя триває", ані "Вихідні по-українськи", ані "Ліенії долі"... перелік можна продовжити, не повернуться в ефір після футбольних показів. Або, скажімо, про те, що практично на всіх проектах будуть працювати нові обличчя, і зовсім не з Першого каналу. Чи про те, що нова сітка мовлення нагадуватиме радше "Дім-2" в українському варіанті, принижуючи потенційного глядача, який ще залишився у каналу, до рівня примітивної примата. Чи, можливо, про те, що на місця звіьнених професіоналів прийдуть "свої", нехай і не освічені але такі потрібні люди.... Питань чимало.
Почему
5087 дн. тому
Почему с Нового? Кто там на УТ-1 с Нового пришел?
agata
5087 дн. тому
Новая пошлятинка для детей, смотрите на Первом, умельцы с Нового канала продолжат растлевать малолетних на Первом.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду