Роман Чайка готує новий проект для 5-го каналу

12 Червня 2010
17525
12 Червня 2010
14:17

Роман Чайка готує новий проект для 5-го каналу

17525
Роман Чайка готує новий проект для 5-го каналу

5 канал не збирається зникати з ефіру, впевнений телеведучий Роман Чайка. Як він розповів ТК, менеджмент 5 каналу запропонував йому готувати на початок нового сезону новий проект.

 

«Формат «5 копійок» три рази трансформувався і працював в ефірі 6 з половиною років, зараз мені самому хочеться чогось свіжого. Зараз у мене є декілька ідей, ми будемо їх обговорювати на каналі, враховуючи його фінансові можливості. До речі, наскільки мені відомо, тривають переговори й щодо виходу на 5 каналі у новому сезоні «Я так думаю з Ганною Безулик», - сказав він.

 

Тимчасом щоденна вечірня програма у прямому ефірі «Новий час», де Роман Чайка є головним редактором та одним з ведучих, продовжуватиме виходити протягом усього літа. З нового сезону, каже Роман, команда проекту хотіла б підсилити аналітичний пул експертів у програмі.

 

Нагадаємо, 11 червня  в програмі «Шустер live» на ТРК «Україна» журналісту та ведучому 5 каналу Романові Чайці так і не надали слова. У студії тривало обговорення рішення Окружного адміністративного суду міста Києва у справі «група «Інтер»  vs Нацрада», в якій втратили виграні на конкурсі 27 січня частоти 5 канал і ТВі.

 

«Не думаю, що був якийсь злий умисел у тому, що мені не дали слова, хоч я від самого початку ефіру тягнув руку, бо мені було що сказати голові СБУ Валерію Хорошковському», - каже Роман.

 

На його думку, Валерій Хорошковський має подати у відставку з посади голови СБУ та члена Вищої ради юстиції.

 

«На мою думку, Хорошковський бавився у піар-кампанію. Складалося враження, що він вже кандидує на президента, а всі решта мають йому підігравати або бути мовчазними статистами. Що я хотів запропонувати та чому я туди прийшов - щоб Хорошковський у прямому ефірі не бавився у гру «продам - не продам», а, визнавши факт політичної корупції, подав у відставку. Він має подати у відставку з посад голови СБУ та члена Вищої ради юстиції, бо це несумісне із позицією топ-менеджеру загальнонаціонального телеканалу», - сказав Роман.

 

Телеведучий 5 каналу скептично сприйняв обіцянку Валерія Хорошковського захищати 5 канал і ТВі. З його точки зору, «це був цинізм та класична риторика в стилі Путіна, який нещодавно пояснював Юрію Шевчуку, що він є найпершим демократом у Росії і готовий відстоювати права людей на демонстрації. В тому ж стилі міністр Могильов пояснює, що протести можуть бути, але тільки, якщо вони нікому не заважатимуть».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17525
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
C
5074 дн. тому
Рома, что ты делаешь, не высталвяй себя таких дурнем...
Ромцю, не лізьте поперед батька в пекло
5074 дн. тому
Ромко вже є речником Анни Безулик? Щось вона сама не робить заяв, що з нею ведуть перемовини.
Андрей
5075 дн. тому
Молодець, Ромко
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду