«Україна» завершила показ «Граєш чи не граєш?»

10 Червня 2010
15125
10 Червня 2010
17:22

«Україна» завершила показ «Граєш чи не граєш?»

15125
«Україна» завершила показ «Граєш чи не граєш?»

ТРК «Україна» завершила показ першого сезону шоу «Граєш чи не граєш?». Востаннє програма була в ефірі у минулу неділю - 6 червня.

 

Як повідомили ТК у прес-службі каналу, поки що невідомо, чи  буде вироблятися другий сезон проекту.

 

У середньому програма мала рейтинг 2,16%, частку 8, 78%, за комерційною аудиторією каналу 18+, «50 тис.+» - GFK. Тобто цей показники нижчий за середню частку каналу - за час виходу шоу "Україна" (7 березня - 6 червня) мала  - 9,7%.

 

Програма виходила у неділю о 17.00. Цього тижня в даному слоті на каналі вийде серіал «Успіх за будь-яку ціну».

 

Нагадаємо, проект  «Граєш чи не граєш?» для ТРК «Україна» вироблятиме  польський підрозділ компанії-правовласника формату - Endemol Polska. За умовами гри, з 26 запечатаних кейсів із різними грошовими сумами гравець обирає собі один, а потім починає відкривати інші 25 і дізнаватися, яких грошових сум у його кейсі точно немає. Ведучий проекту - Дмитро Шепелєв.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15125
Читайте також
17.06.2010 16:00
Ганна Ярошевич, для «Детектор медіа»
28 728
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
чик
5088 дн. тому
"вироблятиме польский підрозділ", может уже "виробляв" ?? раз завершились показы.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду