Новий канал покаже конкурс «Пісні моря»

10 Червня 2010
15118
10 Червня 2010
12:48

Новий канал покаже конкурс «Пісні моря»

15118
Новий канал покаже конкурс «Пісні моря»

Новий канал покаже  міжнародний телевізійний конкурс виконавців «Пісні моря - 2010». Про це йдеться на сайті каналу.

 

Всі три дні фестивалю Новий канал вестиме трансляцію у прямому ефірі, а також показуватиме щоденники «Пісень моря».

 

Як відомо, конкурс відбудеться з 23 по 25 липня біля Севастополя. У перші конкурсні дні виконавці виконуватимуть всесвітньо відому пісню та хіт своєї країни. А 25 липня відбудеться нагородження переможців і гала-концерт за участю вітчизняних і закордонних зірок.

 

Цього року Україну в конкурсі виконавців  представлять два учасники. За рішенням оргкомітету конкурсу, їх визначить «Новий канал» - телевізійний партнер і співорганізатор «Пісень моря».

 

Першим буде один з фіналістів «Фабрика. Суперфінал», а другим стане  переможець відкритого народного кастингу молодих талановитих вокалістів у рамках телевізійної програми «Шоуманія» на Новому каналі.

 

18 липня в програмі під час програми «Шоуманія» будуть названі обидва представника.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15118
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Сергей
5091 дн. тому
не прошло и года )))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду