Герман обіцяє, що журналістів відвезуть у Межигір’я

8 Червня 2010
16862
8 Червня 2010
17:04

Герман обіцяє, що журналістів відвезуть у Межигір’я

16862
Герман обіцяє, що журналістів відвезуть у Межигір’я

Заступник голови адміністрації президента Ганна Герман обіцяє, що журналістів таки відвезуть у резиденцію президента у Межигір'я. Про вона заявила під час  чат-конференції на «Кореспондент.net».

 

«Я можу вас запросити до себе додому, бо там я господиня. Запросити вас у будинок, де я не господиня, не можу. Віктор Федорович справді щиро хотів запросити журналістів, але протокол президента має свої особливості і рамки. Янукович щиро сказав це на хвилі того контакту, який виник на цій прес-конференції, але поки ми шукали ці автобуси, поки ми намагалися усе організувати, ми зрозуміли, що просто ніяк не можемо встигнути», - зазначила пані Герман, нагосивши, що вона проти таких експромтів.

 

Як вже повідомляла ТК, вчора українські журналісти направили колективний інформаційний запит до голови  Адміністрації президента Сергія Льовочкіна, де вимагали пояснити через яку зустріч Віктор Янукович не зміг виконати свою обіцянку, і повідомити, коли відбудеться поїздка журналістів до Межигір'я та кого запросять для її висвітлення.

 

Нагадаємо, 4 червня під час прес-конференції Віктор Янукович запросив журналістів відвідати його резиденцію в Межигір'ї. Проте цей захід було скасовано, а заступник голови Адміністрації президента Ганна Герман пояснила представникам ЗМІ, що у Віктора Януковича зустріч з міжнародними експертами.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16862
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду