Померла львівська журналістка й театрознавець Тетяна Шевченко

7 Червня 2010
13556
7 Червня 2010
17:25

Померла львівська журналістка й театрознавець Тетяна Шевченко

13556
Померла львівська журналістка й театрознавець Тетяна Шевченко

Померла львівська журналістка й театрознавець Тетяна Шевченко. Вона пішла з життя 6 червня у День журналіста.

 

Тетяна Шевченко була знаковою постаттю львівської культурної журналістики, співпрацювала із багатьма газетами, а в останні роки з газетою «Експрес».

 

Як пише ZIK, останні кілька років Тетяна боролася із важкою недугою. Маючи системне захворювання, вона не хотіла переривати професійної діяльності, була налаштована працювати.

 

Тетяна Шевченко отримала музичну і театральну освіту, навчалася в аспірантурі Державного інституту театрального мистецтва у Москві, працювала завлітом у Першому українському театрі для дітей та юнацтва, викладала культурологію у політучилищі, була викладачем в училищі культури та кафедрі театрознавства у ЛНУ ім. І.Франка.

 

Заупокійна Служба Божа відбудеться у середу, 9 червня, о 9.00 в капличці на вул. Пекарській у Львові.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13556
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Igor_Chalenko
5067 дн. тому
Знав пані Тетяну.. Дуже мила і добра людина... була... Земля їй пухом...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду