Інформаційний запит щодо поїздки в Межигір’я доставлено в Адміністрацію президента

7 Червня 2010
14434
7 Червня 2010
16:40

Інформаційний запит щодо поїздки в Межигір’я доставлено в Адміністрацію президента

14434
Інформаційний запит щодо поїздки в Межигір’я доставлено в Адміністрацію президента

Українські журналісти направили колективний інформаційний запит до голови  Адміністрації президента Сергія Льовочкіна. Лист, підписаний 30 журналістами, сьогодні доставили до АП журналісти «Української правди».

 

Звернення до голови Адміністрації президента Сергія Льовочкіна підписали журналісти каналів СТБ, 5-го каналу, Першого національного, TВi, каналу «Сіті», журналів «Корреспондент» і «Фокус», газет «Україна молода», «Сільські вісті», «Лівий берег», інтернет-видань ProUA, «Українська правда», «Детектор медіа», «Голос UA», радіо «Свобода», Національної радіокомпанії, а також проекту «Свідомо» та «Савік Шустер Студії».

 

Нагадаємо, 4 червня під час прес-конференції Віктор Янукович запросив журналістів відвідати його резиденцію в Межигір'ї. Проте цей захід було скасовано, а заступник голови Адміністрації президента Ганна Герман пояснила представникам ЗМІ, що у Віктора Януковича зустріч з міжнародними експертами.

 

Хоча в цей момент, за інформацією УП, президент залишив АП та поїхав у Межигір'я. Пізніше Ганна Герман визнала, що президент проводив зустріч «на виїзді», однак про неї нічого не повідомлялося на сайті президента.

 

Оскільки зустріч президента відбувалася у робочий час, то на підставі закону «Про інформацію» інформація про неї є відкритою.

 

У зв'язку з цим журналісти просять Сергія Льовочкіна сказати, з ким відбувалася ця зустріч, якій темі була присвячена та чому її організували за межами Адміністрації президента. Також журналісти просять повідомити, коли відбудеться поїздка журналістів до Межигір'я та кого запросять для її висвітлення.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14434
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Халиф На Час
5079 дн. тому
Борьба с ветряными мельницами.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду