Харківська «Воля» спростовує, що блокувала випуски новин із сюжетами з парку Горького

4 Червня 2010
13846
4 Червня 2010
14:45

Харківська «Воля» спростовує, що блокувала випуски новин із сюжетами з парку Горького

13846
Харківська «Воля» спростовує, що блокувала випуски новин із сюжетами з парку Горького

Компанія «Воля» спростовує інформацію про те, що вона 2 червня блокувала в Харкові випуски вечірніх новин телеканалів, у яких були сюжети про події в парку імені Горького.

 

«2 червня протягом декількох годин проводилися планові технічні роботи, під час яких частина каналів передавалася з ефірних передавачів. Трансляції каналів у жодному разі не переривалися, але сигнал міг іти із завадами. При цьому при дзвінку в компанію на автовідповідачі була розміщена інформація про проведення планових профілактичних робіт», - пояснює кабельний оператор в офіційному повідомленні.

 

Нагадаємо, інтернет-видання «Главное» повідомляло, що в середу, 2 червня, харків'яни, які користуються послугами провайдера «Прітекс» («Воля-Харків») не змогли подивитися випуски вечірніх новин «1+1», 5-го каналу, СТБ, у яких були сюжети про події в парку Горького у Харкові.

 

«Будь-які припущення, що це могло бути пов'язано з якимись конкретними каналами чи сюжетами, абсолютно некоректні і є нічим іншим, як чутками і домислами», - заявляють у компанії.

 

Крім того, «Главное» з посиланням на глядачів телеканалу «Фора» повідомило, що прямий ефір прес-конференції експертів на тему наслідків вирубки парку Горького 3 червня транслювався без звуку. У компанії «Воля» це пояснюють тим, що в цей проміжок часу на харківському телецентрі проводилося налаштування передавального обладнання, у зв'язку з чим і був відсутній звук.

 

Після завершення робіт якість сигналу центральних каналів і звук «Фори» відновилися, інформує «Воля».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13846
Читайте також
07.06.2010 11:54
Галя Койнаш
, для «Детектор медіа»
27 771
03.06.2010 18:38
Интернет-издание «Главное»
27 061
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Марио
5094 дн. тому
Само собой на мелких провайдеров не так уж и сложно давить. Но Воля это большая компания, охват у нее около 19 городов, и политики даже более высокого уровня чем Кернес не в состоянии диктовать ей свои условия.
харьковчанин
5095 дн. тому
Чудак ты, Карузо. Больше половины кабельных провайдеров Харькова так или иначе афиллированы с и.о.мэра Кернесом. Тут даже договариваться не надо: один звонок из горсовета - и провайдер мгновенно встает по стойке смирно, после чего устраивает "техпрофилактику" аккурат на время трансляции вечерних выпусков новостей. Таких совпадений - чтобы строго в определенное время прекратилась трансляция строго определенных каналов - не бывает. А если ты, Карузо, "поёшь" из горсовета или "Националя" - так пойди и попляши.
Карузо
5095 дн. тому
Ситуация на самом деле яйца выеденного не стоит: оператор телевидения в отличие от каналов никогда не будет танцевать под дудку "власть предержащих". Если с руководством каналов очень просто договориться, чтобы они немного пересмотрели редакционную политику, то настаивать, чтобы оператор раз за разом "вырубал" каналы, это просто смешно и неэффективно.
Харьков
5096 дн. тому
А на улице Морозова Кто тогда обрезал на всех этажах кабеля компании "Триолан"? Всем понятно, что это сделал "Притэкс". Обрезали в прошлый понедельник, а восстановить "Триолан" смог все только в четверг
Лимонка
5098 дн. тому
Стандартно - це не я, і голова не моя.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду