Янукович хоче створити державний інформаційний канал

3 Червня 2010
14934
3 Червня 2010
17:30

Янукович хоче створити державний інформаційний канал

14934
Янукович хоче створити державний інформаційний канал

Створення державного інформаційного каналу і суспільне мовлення є пріоритетами для України. Про це сказав президент Віктор Янукович у щорічному посланні до українського народу 3 червня.

 

«Розвиток цифрового телебачення і, зокрема, якісне просування національного телеканалу "Культура" і створення нового державно-інформаційного каналу, робота над суспільним телебаченням - один з ключових напрямів такої роботи», - заявив він у контексті тези про державну інформаційну політику.

 

Зібрання з нагоди виголошення щорічного послання президента до українського народу тривало з 16.00 до 17.30 у палаці «Україна». Виступ Віктора Януковича в прямому ефірі транслював Перший національний.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14934
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
YU
5087 дн. тому
Створив би ти ще - кабанчику, державний спортивний канал. Можливо я хоть трошки тебе почав поважати!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду