Новий розпочинає зйомки другого сезону «Інтуїції»

2 Червня 2010
9393
2 Червня 2010
15:48

Новий розпочинає зйомки другого сезону «Інтуїції»

9393
Новий розпочинає зйомки другого сезону  «Інтуїції»

Новий канал розпочинає зйомки другого сезону шоу «Інтуїція». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Над другим сезоном працюватиме знімальна група на чолі з продюсером Вікторію Забулонською. За словами пані Забулунської, особливістю другого сезону стане вибір для участі в шоу представників незвичайних професій.

 

Ведучим шоу залишиться Андрій Доманський.

 

Участь у проекті візьмуть ведучі «Підйому» Олександр Педан, Сергій Притула та Ольга Фреймут, співачки Анастасія Приходько, Тіна Кароль, Надія Мейхер та боксер Віталій Кличко.

 

Планується відзняти 19 випусків для нового телесезону. Зйомки триватимуть з 2 по 8 червня.

 

Нагадаємо, перший сезон проекту стартував на каналі 8 січня 2010 року. «Інтуїція» - це українська адаптація американського формату Identity, що виходив у 2007 році в мережі NBC. Зйомки шоу  розпочались восени.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9393
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Andriy 2
5098 дн. тому
To Маруся Чурай : согласен!! приятнее и неожиданней увидить простой люд и то как ОН дружит с интуицией. Три четверти страны только этим и занимаются - пятаются угадать WHO is WHO и что делать дальше!!!! Так может дать им шанс на экране?????
НовьЁ
5098 дн. тому
Хочу вести Интуицию в новом сезоне!
Маруся Чурай
5099 дн. тому
как уже достали одни и те же лица! снова педан,фреймут, кароль. Из передачи в передачу, с канала на канал. нулевые персонажи
Andriy 2
5099 дн. тому
"Участь у проекті візьмуть ведучі «Підйому» Олександр Педан, Сергій Притула та Ольга Фреймут, співачки Анастасія Приходько, Тіна Кароль, Надія Мейхер та боксер Віталій Кличко..." Коли звичайні глядачі будуть приймати участь в цій програмі?
Andriy
5099 дн. тому
Чи небагато-лі ДАМАНСЬКОГО на НОВОМУ? Чи ДАМАНСЬКИЙ та НОВИЙ невідємні? Може треба пошукати нові обличчя?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду