Film UA Television готує три форматні шоу та проект про афери з Анатолієм Барбакару та Мариною Остапенко

1 Червня 2010
10437
1 Червня 2010
15:16

Film UA Television готує три форматні шоу та проект про афери з Анатолієм Барбакару та Мариною Остапенко

10437
Film UA Television готує три форматні шоу та проект про афери з Анатолієм Барбакару та Мариною Остапенко

Film UA Television виробляє dating шоу за іспанським форматом «12 сердець» компанії «Телемундо». Про це в інтерв'ю ТК розказала генеральний продюсер компанії Алла Липовецька.

 

За її словами, «12 сердець» - це молодіжний проект про кохання з героями віком 18-25 років. «Ми ще не почали знімати пілот, поки намагаємось його адаптувати, додумати все,  вирішити хто буде ведучим - в залежності від каналу, який його замовить», - зазначила вона.

 

Також, компанія працює і над форматом реаліті-шоу за участю сімейних пар, які прожили у шлюбі понад 10 років, та програмою, де буде задіяна пластична хірургія.

 

«Свого часу мені вже доводилось робити щось подібне на проекті "Фабрика краси" для ICTV, але з того часу у мене змінилось розуміння як варто робити подібний проект. Хоч він був достатньо успішний на той момент. З іншого боку, змінилась і хірургія, і ставлення до неї. Це насправді і соціальний, і емоційний проект, в якому є те чародійство, яке любить глядач», - наголосила вона.

 

Окрім цих проектів, які створюються на основі міжнародних форматів, компанія працює і над власними розробками -  зокрема це програма «Афера, або Антологія обману»: «Це не куплений формат, ми його зробили з одеситом Анатолієм Барбакару, в минулому відомим аферистом, а зараз письменником. Він вже працює з авторською групою над сценарієм пілоту».

 

Ведучими проекту стануть Марина Остапенко та Анатолій Барбакару.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10437
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду