detector.media
01.06.2010 15:16
Film UA Television готує три форматні шоу та проект про афери з Анатолієм Барбакару та Мариною Остапенко

Film UA Television виробляє dating шоу за іспанським форматом «12 сердець» компанії «Телемундо». Про це в інтерв'ю ТК розказала генеральний продюсер компанії Алла Липовецька.

 

За її словами, «12 сердець» - це молодіжний проект про кохання з героями віком 18-25 років. «Ми ще не почали знімати пілот, поки намагаємось його адаптувати, додумати все,  вирішити хто буде ведучим - в залежності від каналу, який його замовить», - зазначила вона.

 

Також, компанія працює і над форматом реаліті-шоу за участю сімейних пар, які прожили у шлюбі понад 10 років, та програмою, де буде задіяна пластична хірургія.

 

«Свого часу мені вже доводилось робити щось подібне на проекті "Фабрика краси" для ICTV, але з того часу у мене змінилось розуміння як варто робити подібний проект. Хоч він був достатньо успішний на той момент. З іншого боку, змінилась і хірургія, і ставлення до неї. Це насправді і соціальний, і емоційний проект, в якому є те чародійство, яке любить глядач», - наголосила вона.

 

Окрім цих проектів, які створюються на основі міжнародних форматів, компанія працює і над власними розробками -  зокрема це програма «Афера, або Антологія обману»: «Це не куплений формат, ми його зробили з одеситом Анатолієм Барбакару, в минулому відомим аферистом, а зараз письменником. Він вже працює з авторською групою над сценарієм пілоту».

 

Ведучими проекту стануть Марина Остапенко та Анатолій Барбакару.

 

«Детектор медіа»

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY