Екс-головред тижневика Weekly.UA Олександр Дубинський повернеться до «Экономических известий»

31 Травня 2010
16697
31 Травня 2010
15:06

Екс-головред тижневика Weekly.UA Олександр Дубинський повернеться до «Экономических известий»

16697
Екс-головред тижневика Weekly.UA  Олександр Дубинський повернеться до «Экономических известий»

Екс-головред тижневика Weekly.UA Олександр Дубинський найближчим часом стане спеціальним кореспондентом газети «Экономические известия». Про це повідомила прес-служба «Медіа інвест груп», видавця газети.

 

До Weekly.UA Дубинський вже працював у цьому виданні. Повторне оформлення трудових стосунків буде радше формальністю, оскільки журналіст не припиняв співпрацю. Також, за словами Дубинського, він продовжуватиме писати в «Дзеркало тижня», залишиться хронікером «Шустер LIVE» та «Великої політики з Євгеном Кисельовим».

 

Як повідомляла «Детектор медіа», 25 травня Weekly.UA та Олександр Дубинський припинили співпрацю. Обов'язки головного редактора перебрала на себе керівник холдингу «Еволюшн медіа» Юлія Литвинова.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16697
Коментарі
9
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
зиги
5099 дн. тому
да да андрющенко прекрасный менеджер, она это показала растаскивая медиа инвест групп ))) просто в эвалюшене у нее не было возможности так активно "работать" из за того что литвиновa лезет во все что происходит в холдинге ))) даже обложки журналов она придумает - самые идиотские творения комментариев это ее рук дело )))
Paola
5099 дн. тому
Саше всего самого лучшего. Во всяком случае, работать в Экономизвестиях намного комфортнее, чем в Ебанюшен Медиа. Литвинова это худший медиа-менеджер в стране. Даже такой стойкий боец, как Андрющенко уже потихоньку от нее отползает, а это говорит о многом.
to Weekly Smykly
5100 дн. тому
Ну.. мы все хорошо помним, что из себя представлял этот журнал/газета на протяжении многих лет. Так что свою зависть пытайтесь контролировать.
гость
5100 дн. тому
Нельзя не согласиться с МАРГО. Дубинский, реально один из лучших журналистов страны. И, для ЭИ не просто удача, но и положительный пиар изданию. Активности Александра можно позавидовать и, конечно, это положительно влияет на газету. Ведь, все мы знаем и понимаем сколько стоит пиар компании. Плохо только что у каждого хоть раз в жизни встречаются разные курицы, у которых хронические проблемы с кадрами.
Weekly Smykly
5100 дн. тому
НИчего никто не жалеет. Гнать давно было пора.
читатель
5100 дн. тому
Саша большой молодец! Удачи ему!!!!!!!! 100%, ЮЛ УЖЕ жалеет, что потеряла такого сотрудника.
Ніна
5100 дн. тому
ги ги. А Марго - большая балаболка
Марго
5100 дн. тому
Саша - молодец, один из лучших финансовых журналистов страны. Для деловых изданий – большая удача сотрудничать с таким автором.
читач
5100 дн. тому
дубове видання для дубового автора
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду