«1+1» планує вивести свій інтернет-напрямок на самоокупність у 2011 році

31 Травня 2010
19683
31 Травня 2010
11:10

«1+1» планує вивести свій інтернет-напрямок на самоокупність у 2011 році

19683
«1+1» планує вивести свій інтернет-напрямок на самоокупність у 2011 році

Телеканал «1+1» розраховує, що наступного року його інтернет-проекти стануть беззбитковими. Про це повідомив керівник відповідного напрямку «1+1» Вадим Осадчий на  конференції «Нові медіа - нові можливості», організованій Незалежною асоціацією телерадіомовників (НАМ) та компанією Media marketing mom.

 

Основними інтернет-проектами «1+1» є новинний ресурс Tsn.ua та промосайти ефірних проектів (наприклад, шоу «Суперзірка»). Як розповів пан Осадчий, Tsn.ua використовує інформацію не лише інформагенцій та журналістів телеканалу, а й власних кореспондентів. Також проект має свою фотослужбу.

 

Проморозділи найпопулярніших проектів каналу також віднедавна отримали ексклюзивний контент. Так, на сторінці шоу «Міняю жінку», викладалися 5-хвилинні щоденники учасників з відеоматеріалом, що виходив за рамки ефірного формату.

 

Провідними способами монетизації онлайн-проектів пан Осадчий назвав банерну рекламу та брендування сайтів телешоу під спонсорів. Також, за словами Стаса Туголукова з Bigmir.net, «1+1» є однією з трьох компаній в Україні, які продають відеорекламу.

 

На думку пана Туголукова, відеореклама у власному контенті, розміщеному на корпоративному сайті чи на великому порталі, є потенційним джерелом доходу для всіх телеканалів. Адже перегляд відео в інтернеті зростає з кожним роком. Минулого року кількість користувачів, що дивляться онлайн-відео, у США росла на 14,8%, тоді як глядачів ТБ - на 4%. А ефективність відеореклами (запам'ятовуваність бренду та рекламного повідомлення тощо) є вищими, ніж у телевізійної реклами.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19683
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду