Сайт ZaUAorg, створений екс-редакторами «Українського тижня», попрощався з читачами

28 Травня 2010
15562
28 Травня 2010
18:59

Сайт ZaUAorg, створений екс-редакторами «Українського тижня», попрощався з читачами

15562
Сайт ZaUAorg, створений екс-редакторами «Українського тижня», попрощався з читачами

Колектив сайту ZaUAorg попрощався з читачами.

 

«Шановні читачі, наступного тижня наш скромний портал ZaUAorg розпрощається з вами. Сайт буде заморожено», - ідеться в редакційному повідомленні на сайті.

 

Як пояснив ТК головний редактор ZaUAorg Роман Кульчинський, інвестори проекту - партія «За Україну!» - завчасно попередили редакцію про непевність подальшого фінансування.

 

«Деякі інвестори не попереджають про те, що фінансування не буде, і люди місяцями працюють без зарплат. Нас же попередили завчасно. І ми згортаємо проект. Я би планував надати користувачам сайту самим право наповнювати сайт, ставити статті та новини. Принаймні  я переконуватиму інвесторів у доцільності такого кроку», - сказав Кульчинський.  

 

Нагадаємо, сайт ZaUAorg  було створено екс-головним редактором «Українського тижня»  Романом Кульчинським та іншими редакторами УТ - Павлом Солодьком, Сергієм Лук'янчуком, Анатолієм Бондаренком і кореспондентом Антоном Зікорою, які змушені були звільнитися з журналу внаслідок конфлікту з представником інвесторів Романом Цуприком.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15562
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
читателль
5085 дн. тому
Игорь // 31.05.2010 11:09:14 - щось я не знаю зроблених лише на ентузіазмі ПОЛІТИЧНИХ сайтів ні у справжніх українців, ні у настоящіх русскіх. Може, ви сам зробили два-три? Поділитесь досвідом?
Игорь
5085 дн. тому
"в справжніх українців закінчились гроші" :)) - улыбнуло. Неужели "справжни украинцы" могут делать интересный сайт (как им кажется) только за деньги ? :) А на энтузиазме не пробывали ?... Иногда выходит лучше. Особенно если мысли, чувства и ИДЕЯ проекта действительно стОящая.
Віканюня
5088 дн. тому
Шкода, якісні матеріали і сам сайт.
антиГлобалист
5088 дн. тому
в справжніх українців закінчились гроші.. зате в Кремля й їх прихлебателів - їх завалісь
sea
5088 дн. тому
дуже шкода
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду