Гендиректором Тернопільської ОДТРК став Роман Заяць

28 Травня 2010
24864
28 Травня 2010
14:14

Гендиректором Тернопільської ОДТРК став Роман Заяць

24864
Гендиректором Тернопільської ОДТРК став Роман Заяць

За результатами конкурсного відбору на посаду генерального директора Тернопільської обласної державної телерадіокомпанії, проведеного у Державному комітеті телебачення та радіомовлення України 27 травня 2010 року, переможцем визнано Романа Заяця. Про це повідомляє сайт Комітету. У конкурсі брали участь п'ять кандидатів на посаду.

 

Нагадаємо, що Роман Заяць очолював Тернопільську ОДТРК останні 9 років.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
24864
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду