СТБ залишає ще один випусковий редактор, а ведучого замість Попова досі не знайдено

19 Травня 2010
22113
19 Травня 2010
16:41

СТБ залишає ще один випусковий редактор, а ведучого замість Попова досі не знайдено

22113
СТБ залишає ще один випусковий редактор, а ведучого замість Попова досі не знайдено

СТБ шукатиме нового випускового редактора, оскільки канал залишає Елла Білостоцька. Про це ТК стало відомо з власних джерел.

 

За неофіційною інформацією, Елла Білостоцька працюватиме разом з Сергієм Поповим на ТРК «Україна».

 

Нагадаємо, нещодавно Сергій Попов, який у «Вікнах» був як випусковим редактором, так і ведучим, залишив канал і очолив департамент інформаційного мовлення ТРК «Україна». Замість нього новим випусковим СТБ став Сергій Мамаєв, а от ведучого канал ще не знайшов.

 

За неофіційною інформацією, СТБ вів переговори з одним із ведучих 5-го каналу, проте остаточних домовленостей досягнуто не було.

 

У коментарях ТК пані Білостоцька цю інформацію не підтвердила, зазначивши, що на сьогодні вона працює на СТБ  і попросила передзвонити наприкінці тижня.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22113
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Zun
5083 дн. тому
Если они так активно набирают людей почему они Моралеса с ціганіком не забрали ибо слушать тінгаева єто ужас
Пылесос
5084 дн. тому
"Украина" занимается активным хэд-хантингом. Наверное, единственная ТВ-группа, которая сейчас не сокращает и "оптимизирует", а набирает людей.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду