Мустафа Найєм отримав премію Олександра Кривенка

14 Травня 2010
14062
14 Травня 2010
18:30

Мустафа Найєм отримав премію Олександра Кривенка

14062
Мустафа Найєм отримав премію Олександра Кривенка

Мустафа Найєм отримав премію Олександра Кривенка «За поступ у журналістиці», повідомляє «Українська правда».

 

Премія, заснована в пам'ять про Олександра Кривенка - легендарного журналіста і редактора, культової особистості, засновника «Поступу», «ПІКу», ТСН, Громадського радіо та інших проектів, вручається уже всьоме.

 

У 2009 році цю премію було вручено головному редактору «Української правди» Олені Притулі.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14062
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
IIII
5091 дн. тому
Нема пророків у своїй вітчизні. Сумно це - нагороджувати премією Кривенка журналіста, який не володіє державною мовою, а для професії нічого поступального не зробив. Прикро, що пан Садовий не помічає професоіналів зі Львова, які в умовах провінційності роблять устократ більше для професії, ніж нагороджені.
Whiteappletree
5092 дн. тому
Вот уж "поступ" так "поступ". Ну, как говориться, за второе счастье.
Yullaa
5094 дн. тому
Мустафа поздравляю, ты этого достоин!Так держать!
Yuri_D
5094 дн. тому
Нічого дивного - всі вони (Найєм, Лещенко, Притула) після 2005 р. робили все можливе для перемоги януковичів. Вершина цинізму в тому, що на іменах справжніх журналістів роблять кар'єру продажні, що притулівська "УП", яка більше нагадує оруелівське "Міністерство правди", продовжує паразитувати на імені Гонгадзе.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду