Максим Хортицький вестиме новини на ТОНІСі

14 Травня 2010
7663
14 Травня 2010
17:08

Максим Хортицький вестиме новини на ТОНІСі

7663
Максим Хортицький вестиме новини на ТОНІСі

З  17 травня ведучим  інформаційної програми «24 години» на телеканалі ТОНІС  стане Максим Хортицький. Про це сповіщає прес-служба каналу.

 

Як вже повідомляла ТК, ведуча програми «24 години» Юлія Лаврісюк звільнилася з телеканалу за власним бажанням. За інформацією джерел «Дусі», тепер вона працюватиме у прес-службі Михайла Бродського.

 

Максим Хортицький раніше  працював на телеканалі ТВі, де вів економічні рубрику в програмі «Сьогодні».

 

Максим Хортицький народився у Запоріжжі, має технічну освіту. Кар`єру розпочав 2004-го року редактором та ведучим новин на Запорізькій ОДТРК, потім працював на радіо «Ера ФМ» та у київському бюро «Радіо Свобода».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7663
Теги:
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
коллега2
5113 дн. тому
слишком молодой для итоговой программы...
коллега
5113 дн. тому
удачи, макс! знаю, у тебя всё получится.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду