Орест Муц став новим членом парламентського Комітету свободи слова

13 Травня 2010
20411
13 Травня 2010
12:22

Орест Муц став новим членом парламентського Комітету свободи слова

20411
Орест Муц став новим членом парламентського Комітету свободи слова

Новообраний народний депутат, член фракції Партії регіонів Орест Муц став членом Комітету Верховної Ради з питань свободи слова та інформації. За відповідну постанову 13 травня проголосували 259 народних депутатів.

 

Як повідомляла ТК, постанова, яка, зокрема, пропонувала призначити Ореста Муца членом цього комітету, була зареєстрована народним депутатом Олександром Єфремовим 12 травня.

 

Таким чином, Орест Муц, який став народним депутатом 27 квітня, замінив у Комітеті з питань свободи слова та інформації Ганну Герман, депутатські повноваження якої парламент припинив 12 березня.

 

Орест Муц раніше очолював Тернопільську обласну організацію Партії регіонів. Депутат Верховної Ради попереднього, п'ятого, скликання, де був членом Комітету з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією. До цього був шеф-редактором тернопільської газети «Репортер».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20411
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Глядач
5114 дн. тому
а чому ніде пишуть, що Орест Муц - один з найжорстокіших рекетирів Тернопільщини, якому вдалося вижити у буремні 90-ті??? і який перед виборами 2000 року створив кишенькову газету "Репортер" в Тернополі, яка тупо "мочила" усіх і вся... і зробив ставку на ПР, бо більше ніяка партія не хотіла з ним зв"язуватися...А перелякані тернопільські чинуші, як шакали, носили Муцу за гроші компромат один на одного...і він по черзі усіх без розбору "мочив" на шпальтах тої газети...при чому сам Муц - не може до купи два слова зв"язати... а тим паче-написати...просто поскуповував за безцінь місцевих жадібних журналюг, які за шматок хліба, писали найгидкішу бридоту , а підписувалися під кожним тим "мочиловом" - "Орест Муц"... а тепер, он яка людина...Верховна Рада...Комітет...Свобода слова.. та він таких слів в житті не чув...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду