Перший канал 10 травня оновить сайт

6 Травня 2010
16358
6 Травня 2010
13:35

Перший канал 10 травня оновить сайт

16358
Перший канал 10 травня оновить сайт

Перший національний канал 10 травня оновить свій сайт. Про це ТК розповів генеральний директор НТКУ Єгор Бенкендорф.

 

Як уточнили ТК у прес-службі, новий сайт каналу має стати зручнішим. Зокрема, на порталі можна буде переглянути відео всіх проектів каналу та випусків новин.

 

«Але до певних трансляцій - кубкові матчі з футболу, Євробачення - як і раніше, матимуть доступ лише користувачі з українських IP, оскільки це передбачено угодами про авторські права», - уточнює Юлія Савостіна, керівник піар-служби НТКУ.

 

Також  буде розділ анонсів, форум, буде подано нові фото та інформаційні матеріали про ведучих та менеджерів каналу.

 

Окрім цього, згодом на сайті мають з'явитись ще кілька великих підрозділів. Перший -  «Євробачення» з повною інформацією про конкурси та національні відбори. Другий - «Віртуальний музей телебачення», де буде розміщуватись ексклюзивне архівне відео відзняте операторами Першого національного в різні роки (зокрема, на сайті з'являться кадри з Чорнобиля, зняті 1986 року).

 

Розробка сайту здійснювалась командою НТКУ.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16358
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду