ТРК «Київ» до Дня Перемоги покаже спогади ветеранів

30 Квітня 2010
6623
30 Квітня 2010
13:38

ТРК «Київ» до Дня Перемоги покаже спогади ветеранів

6623
ТРК «Київ» до Дня Перемоги покаже спогади ветеранів

Із 6 по 10 травня ТРК «Київ» в рамках програми «Ніщо незабуте, ніхто не забутий» транслюватиме спогади київських ветеранів війни. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Учасники бойових дій будуть розповідати глядачам факти зі своєї фронтової біографії, покажуть фотографії, листи, поділяться спогадами про друзів. Ці спогади проілюструє кінохроніка подій Другої світової війни.

 

Крім того, ТРК «Київ» покаже найкращі художні та документальні фільми про війну. Серед них «17 миттєвостей весни», «Варіант "Омега"», «Син полку».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6623
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду