НЕК просить президента захистити дітей

29 Квітня 2010
19711
29 Квітня 2010
08:50

НЕК просить президента захистити дітей

19711
НЕК просить президента захистити дітей

Національна експертна комісія з питань захисту суспільної моралі та Всеукраїнська асоціація батьківської громадськості прийняли відкрите звернення до Президента України, Кабінету Міністрів та Верховної Ради. У ньому зокрема йдеться про необхідність захисту дітей в сучасному інформаційному просторі України. Також створено громадський комітет захисту прав дітей в інформаційному просторі нашої країни.

 

Такими були результати круглого столу «Безпека дітей в сучасному інформаційному просторі України», який відбувся 27 квітня. Учасники засідання обговорили  питання так званих «білих» та «чорних» списків сайтів, перші з яких можуть рекомендуватися до перегляду дітьми, другі - блокуватися інтернет-провайдерами, як небезпечні для неповнолітніх.

 

У круглому столі взяли участь голова Національної експертної комісії з питань захисту суспільної моралі Василь Костицький, а також представники міністерств освіти та науки, внутрішніх справ. Співорганізатором заходу виступила Всеукраїнська асоціація батьківської громадськості.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19711
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду