Українські виші змагатимуться за рейтинг на Першому каналі

28 Квітня 2010
17320
28 Квітня 2010
16:48

Українські виші змагатимуться за рейтинг на Першому каналі

17320
Українські виші змагатимуться за рейтинг на Першому каналі

24 серпня на Першому національному у нічному ефірі стартує новий проект за участю студентів вищих навчальних закладів України. Про це ТК повідомив радник генерального директора НТКУ Олексій Семенов.

 

За його словами, формат та інші аспекти програми вже  узгодили напередодні, 27 квітня, під час зустрічі керівників телекомпанії та ректорів Національного університету імені Тараса Шевченка, Національного педагогічного університет імені Михайла Драгоманова, Київського національного університету культури і мистецтв та «Києво-Могилянської академії».

 

Участь у проекті мають взяти ведучі та інші фахівці з різних каналів.

 

«Проект дуже простий - за жеребом на місяць обираються 5 відомих телевізійних діячів. Кожному дістається один університет, вони приходять туди і проводять підготовчу роботу з генерації контенту телевізійного ефіру. Наприклад, Алла Мазур чи Людмила Добровольська повідомляють представникам університету імені Шевченка: "Ми робимо з вами проект по понеділках у вересні"», - розповів Олексій Семенов.

 

За його словами, проект передбачає, що у нічному ефірі Першого національного ведучі разом зі студентами у «домашній» студії обговорюватимуть і демонструватимуть телевізійні робити, відзняті студентами. Передбачається, що в ефір вийде близько 20-30 таких роликів. «А за підсумками ефіру телевізійний фахівець обере найцікавіший фрагмент, з-поміж тих, що вийшли в ефірі, та відправить його на виробництво Першого національного для створення повноцінного матеріалу», - сказав пан Семенов. Переможця визначать, виходячи з показників рейтингу і частки.

 

 Презентація проекту відбудеться 19 травня.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17320
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Вадим
5129 дн. тому
Поживемо - побачимо, може і щось тямуще побачимо...
ЗНАЮЩИЙ
5129 дн. тому
студенческое тв - редкостное лайно. я слышал, что на собрании с ректорами говорилось про размещение студенческих работ за деньги. типа, заплатил - тебя покажут по ящику. нет - не будет тебя. а деньги 50% универу, 50% - каналу. думаю, что так и будет. а студенты практически все бездарные, некого будет показывать
студент
5129 дн. тому
А я буду участвовать?
Шева
5129 дн. тому
А вот вам и первый "коммерческий" проект, про который кричали все завистники Бениной команды... Получили!!! И государственный, и недорогой, и будет интересно посмотреть, что студенты замутят - и очень даже государственный!!!!!!!!! Держитесь, я с вами, команда Бенкендорфа. Утирайте нос всем сопливый!!!!!
не мокриди
5129 дн. тому
я думаю, что по рейтингу цена-качество, важность для государства, привлечение новой аудитории, показ большого количества молодежи - совсем неплохо. Да и что греха таить - все только говорят про работу со студентами, но сами ничего не делают. А тут есть что-то в этом проекте... По-крайней мере, хуже, чем сейчас ночью на Первом Национальном не будет. А за студентов я рад.
Mokridi
5129 дн. тому
Халтура, а не проект, на мой взгляд
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду