30 березня російське ТБ і радіо відмовилося від реклами і розважальних програм

30 Березня 2010
19325
30 Березня 2010
11:44

30 березня російське ТБ і радіо відмовилося від реклами і розважальних програм

19325
30 березня російське ТБ і радіо відмовилося від реклами і розважальних програм

В рамках дня трауру за загиблими внаслідок вибухів у московському метро російські телеканали і радіостанції відмовилися від реклами і розважальних програм.

 

За даними РІА «Новости», зокрема, телеканал «ТВ-центр» зніме рекламу, замінить заплановану раніше комедію «У тихой пристани» на військову драму «У опасной черты», а замість програми «Скандальная жизнь» в ефірі вийде документальний фільм «Терроризм в мегаполисе». Телеканал НТВ надав перевагу екстреному випуску програми «НТВшники», що висвітлює тему трагічних подій понеділка. До участі у програмі запрошені родичі жертв та очевидці подій.

 

ТНТ відмовиться від реклами і всіх розважальних програм, у тому числі й показу серіалів «Універ» і «Щасливі разом», а також прем'єрної серії хіткому «Интерны». Замість них в глядачам покажуть документальні фільми «Плата за скорость», «Кто тебе поможет», «Бороться нельзя сдаваться», «Богатые и одинокие», «Выжил, чтобы рассказать» та «Сеть».

 

Очікуються зміни і в програмі телеканалу «РЕН».

 

Російські радіостанції працюватимуть за спеціальним плей-листом: музичний контент змінять на спокійніший.

 

Радіостанції холдингів «Європейська медіагрупа» і «Російська медіагрупа» також відмовляться від реклами і розважальних шоу. Так, на «Европе плюс» у вівторок не вийдуть такі шоу, як «Кофе в постель, «Бригада В», «РАШ», новини кіно і програма «Старньюз». З ефіру також виключено промо-ролики всіх програм і акцій.

 

Радіостанція «Ретро FM» відмінить шоу «Утрология», «Радіо 7» - передбачені програмою ігри. «Русское радио» і «Максимум» («Російська медіагрупа») скасують випуски ранкових і вечірніх розважальних програм. Зокрема, в ефір не вийдуть шоу «Жаворонки» і «Русские перцы».

 

У  вівторок у Росії оголошено траур за загиблими в результаті вибухів в московському метро. Вибухи прогриміли вранці 29 березня 2010 року на станціях «Лубянка» та «Парк культуры». За останніми даними, загинули 39 осіб, поранено - близько 64.

 

 «Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19325
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду