Сергій Попов залишає СТБ

29 Березня 2010
24907
29 Березня 2010
18:50

Сергій Попов залишає СТБ

24907
Сергій Попов залишає СТБ

З 19 квітня Сергій Попов, ведучий і випусковий редактор «Вікон-новин», залишає телеканал СТБ. Про це «Детектор медіа» повідомила прес-служба СТБ.

 

«Я вдячний своїм колегам, у яких я отримав безцінний досвід, знання і навіть став трохи говорити українською. Як мені не шкода залишати СТБ, можу сказати, що роблю це заради складного, амбіційного проекту, реалізація якого була б неможливою в рамках телеканалу, який я завжди називатиму "моїм"», - зазначає він.

 

Він також висловив сподівання на успіх «свого починання». Якого саме - Сергій Попов пообіцяв розповісти «Детектор медіа» завтра.

 

«Сергій Попов для нас - більше, ніж ведучий і випусковий редактор. Він пропрацював на СТБ з моменту його створення і за цей час став не лише обличчям каналу, а й частиною його душі. Я хочу сказати, що телеканал став для Сергія домівкою, домівкою він і залишиться», - цитує прес-служба слова генерального директора СТБ Володимира Бородянського.

 

До призначення нового ведучого і випускового редактора новини вестиме Тетяна Висоцька.

 

Сергій Попов пропрацював на телеканалі СТБ 12 років (з 1998 року). Розпочав кар'єру з кореспондента, а потім - ведучого економічних програм. У 2004 році він почав роботу у «Вікнах-новинах». У 2009 році здобув телевізійну премію «Телетріумф» як найкращий ведучий інформаційної програми.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
24907
Коментарі
16
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Сотрудник
5136 дн. тому
Это серьезная оптимизация! А Бородянский энд Клчышавчук найдут себе нового ведущего, только подешевле и в труселях другого цвета. Не исключаю, что это будет Коленька с "Погоды".
глядач
5139 дн. тому
Дуже прикро. Хороший ведучий. Та й новини на СТБ - чи не найкращі в Україні. Хоча іноді напрягає власний погляд СТБшників на сучасну українську мову. Тим не менше, бажаю Попову успіхів на новій посаді.
Дописувач
5139 дн. тому
Ганьба "Телекритиці", що цезурує коментарі. Язики не стомляться зализувати? Мабуть, доведеться наново протикати.
Космополит
5139 дн. тому
boss, слава Богу, что я ничьих холоп. 12 лет на СТБ, потому что действительно нигде не был востребован. А Украина тем и славится, что секонд хэнд подбирает. Сережа умеет казаться, но не умеет быть. Подлый человек.
boss
5139 дн. тому
Космополит , а ты холоп чьих будешь ? Попов всегда будет востребован , т.к. 12 лет на СТБ -это год за три (как на фронте). От души желаю Сереже успеха в новой ипостаси , а СТБ не пропадет , Клышавчук и Бородянский чего нибудь придумают и все оптимизируют как надо.
nik.mr
5139 дн. тому
жаль, что Сергей покидает Вікна. Он был их лицом. Удачи в реализации нового проекта.
Глядач
5139 дн. тому
Іде Сергій на канал "Україна". Yе журіться. Нікуди він не зникне.
vi
5139 дн. тому
О, еее! на все комментарии - только один CENSORED - Космополит. Это мегадостижение. )) Без иронии Сережка. удачи тебе! Ты большая умница и с Таней вы для меня - лучшие ведущие новостей
lashch
5140 дн. тому
Не можу повірити, що яскраве і привітне обличчя телеканалу з хорошим голосом і відмінними якостями ведучого більше не вітатиме нас на СТБ зі словами "Все набагато цікавіше".... Тетяна Висоцька і Сергій Попов - найкращі ведучі в Україні. Дуже привітні і відкриті люди. Всього Вам найкращого пане Попов.
Петровичь
5140 дн. тому
Жалко(((( Я его всегда смотрю. И Высоцкую тоже. В Викнах отличные ведущие, супер подача новостей. Как по мне - Викна лучшие среди всех укр. каналов. Удачи, Вам, уважаемый Сергей! И ваще - СТБ форевер!
Космополит
5140 дн. тому
Наше деревенское укроТВ считает Попова хорошим ведущим? ПсевдоТриумфы раздает? Ни харизмы, ни внешности, ни дикции, ни ума...Обычный донецкий мажор. Да и человечишко с подленькой душонкой. Ах, как хотел Сережа на Плюсы... Не взяли. Столько лет играть в кадре крутого парня!!! Понты, сплошные понты. И его амицийный проект будет мыльным пузырем.
rlk
5140 дн. тому
бліііііііін.. такий прикольний. єдині новини, які я дивлюся хоч інколи. щоправда, тетяна висоцька теж подобається. але скількох кльових ведучих втратив уже стб.. еех
mark
5140 дн. тому
Первый раз, на моей памяти, в подобной ситуации ничего плохого не говорят ни про человека, ни про канал. Успеха в новом проекте, Александру, успешного поиска "нового лица" - уважаемому СТБ
Fidel
5140 дн. тому
Стьобний ведучий. Дух і характер СТБ! Висоцька, наприклад, менш харАктерна (але все одно гарнюня.) Гуд бай, Попов. Успіхів.
Саша
5140 дн. тому
Хороший ведучий, але 12 років це не малий строк і тому потрібно рухатись далі.
Поклонник СТБ
5140 дн. тому
Жаль. Очень жаль
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду