detector.media
29.03.2010 18:50
Сергій Попов залишає СТБ
Сергій Попов залишає СТБ

З 19 квітня Сергій Попов, ведучий і випусковий редактор «Вікон-новин», залишає телеканал СТБ. Про це «Детектор медіа» повідомила прес-служба СТБ.

 

«Я вдячний своїм колегам, у яких я отримав безцінний досвід, знання і навіть став трохи говорити українською. Як мені не шкода залишати СТБ, можу сказати, що роблю це заради складного, амбіційного проекту, реалізація якого була б неможливою в рамках телеканалу, який я завжди називатиму "моїм"», - зазначає він.

 

Він також висловив сподівання на успіх «свого починання». Якого саме - Сергій Попов пообіцяв розповісти «Детектор медіа» завтра.

 

«Сергій Попов для нас - більше, ніж ведучий і випусковий редактор. Він пропрацював на СТБ з моменту його створення і за цей час став не лише обличчям каналу, а й частиною його душі. Я хочу сказати, що телеканал став для Сергія домівкою, домівкою він і залишиться», - цитує прес-служба слова генерального директора СТБ Володимира Бородянського.

 

До призначення нового ведучого і випускового редактора новини вестиме Тетяна Висоцька.

 

Сергій Попов пропрацював на телеканалі СТБ 12 років (з 1998 року). Розпочав кар'єру з кореспондента, а потім - ведучого економічних програм. У 2004 році він почав роботу у «Вікнах-новинах». У 2009 році здобув телевізійну премію «Телетріумф» як найкращий ведучий інформаційної програми.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY