Доступ до сайтів The Times та The Sunday Times стане платним

27 Березня 2010
23157
27 Березня 2010
15:35

Доступ до сайтів The Times та The Sunday Times стане платним

23157
Доступ до сайтів The Times та The Sunday Times стане платним

Доступ до сайтів видань The Times та The Sunday Times з червня 2010 року стане платним. Про це повідомляє інтернет-видання «Лента.ru» з посиланням на The Times Online.

 

Нині матеріали видань публікуються на The Times Online, і доступні для всіх читачів. На початку травня видавництво News International планує відкрити нові сайти The Times та The Sunday Times. До червня ці сайти працюватимуть паралельно з The Times Online,та потім змінять адресу на thetimes.co.uk та thesundaytimes.co.uk.

 

Вартість доступу до сайтів складатиме 1 фунт (1,5 євро) на один день та 2 фунти (3 євро) натиждень.

 

Нагадаємо, наприкінці 2009 року власник видань Руперт Мердок наголошував на тому, що влітку запуск нових інтернет-версій газет доведенься відкласти. Компанії пана Мердока News Corp. належить одне онлайн-видання з частково платним доступом - The Wall Street Journal. За даними Associated Press, газета має 400 тисяч передплатників і є одним з найуспішніших видань, які мають платний доступ. Планується, що після The Times та The Sunday Times на цю ж систему перейдуть і інші видання медіа-холдингу, The Sun та News of the World.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23157
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду