detector.media
27.03.2010 15:35
Доступ до сайтів The Times та The Sunday Times стане платним

Доступ до сайтів видань The Times та The Sunday Times з червня 2010 року стане платним. Про це повідомляє інтернет-видання «Лента.ru» з посиланням на The Times Online.

 

Нині матеріали видань публікуються на The Times Online, і доступні для всіх читачів. На початку травня видавництво News International планує відкрити нові сайти The Times та The Sunday Times. До червня ці сайти працюватимуть паралельно з The Times Online,та потім змінять адресу на thetimes.co.uk та thesundaytimes.co.uk.

 

Вартість доступу до сайтів складатиме 1 фунт (1,5 євро) на один день та 2 фунти (3 євро) натиждень.

 

Нагадаємо, наприкінці 2009 року власник видань Руперт Мердок наголошував на тому, що влітку запуск нових інтернет-версій газет доведенься відкласти. Компанії пана Мердока News Corp. належить одне онлайн-видання з частково платним доступом - The Wall Street Journal. За даними Associated Press, газета має 400 тисяч передплатників і є одним з найуспішніших видань, які мають платний доступ. Планується, що після The Times та The Sunday Times на цю ж систему перейдуть і інші видання медіа-холдингу, The Sun та News of the World.

 

«Детектор медіа»

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY