ТОНІС оновив сайт

22 Березня 2010
10783
22 Березня 2010
12:04

ТОНІС оновив сайт

10783
ТОНІС оновив сайт

Телеканал ТОНІС оновив свій сайт - www.tonis.ua.

 

Інтернет-портал каналу змінив свій дизайн: відтепер замість зелених куль сторінку  каналу прикрашають парашутисти. Кольори сайту зелений та жовтогарячий.

 

Також  змінився і слоган каналу: «Найоб'єктивніший канал» на «Життя, як диво». На сайті присутні традиційні рубрики: «Новини», «Телеканал», «Проекти», «Команда», «Контакти». А також «Зелена лінія», де подано інформацію про екологічні проекти ТОНІСу «Життя» та «Зелена варта». Розділ «Відео» поки відсутній.

 

З  розділу «Проекти» зникла інформація про програми створені на ТОНІСі колишнім генеральним продюсером Юрієм Нікітіним «Фітнес армія», «Банана news» та «ЗвЄздоскоп».

 

Серед проектів каналу  значаться лише  «Погода», «ПресОгляд», «Сильні світу сього», «Світські хроніки».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10783
Теги:
Коментарі
11
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
kiyanka
5141 дн. тому
Дуже шкода, але сайт не працює. Телеканал мені дуже подобається. Цікаві пізнавальні передачі та фільми. Подобається формат новин. Раніше Тонис дивились менше, оскільки віддавали перевагу інтеру, україні 1+1, новому, ictv. Сьогодні ми фактично не дивимося ні інтер, ні україну, оскільки ці канали стали і по суті, і по мові "московиским вестником" та транслюють фактично один російський та російськомовний продукт. Інші названі мною канали дивимось інколи, коли щось транслюють українською мовою. До речі, багато моїх друзів вчиняє так само. В Україні лишилося лише два - три канали де ще хоч щось цікаве транслюється державною мовою. Тонис один із них.
Переучет
5151 дн. тому
Подкидываю новость для ТК: "ТОНІС ЗАКРИВ САЙТ" )))) Там появилось "under construction". Видимо, поняли, что это наколенщину надо менять на что-то более приятное глазу...
Ну, вы, блин даёте! (с)
5151 дн. тому
Какой убогий сайт! Стиля ноль, вида ноль. Такое ощущение, что пацаны делали домашнюю страничку на бесплатном хостинге. Это несерьезно для телеканала! Ребята, ваш предыдущий (зелененький) сайт был кудааааа лучше!
Нетелевизионщик
5166 дн. тому
)))))))))))))))))) С утра получить дозу позитива - это конечно ТОНУС. Но тонис явно в мозге, точнее - в попе... Стыдно такое отправлять в качестве новости... Критиковать даже нельзя: критика нужна тогда, когда есть что исправить... А тут: диагноз ясен...
полярный_лис
5167 дн. тому
вырвиглазненько. пора менять хостинг на narod.ru
еее
5167 дн. тому
ужассс
;)
5167 дн. тому
Уважніше подивився на парашутистів - так, це Фройд! Спочатку з літака випадають якісь люди в яскраво-оранжових комбінезонах. Не хочеться проводити ніяких аналогій, але щось таки в цьому є. За ними з'являється усміхнена парочка - щаслива жіночка до якої зверху причепився чолвік, який досить дурнувато веселиться. На відміну від жіночки, яка посміхається вдоволено. З усього видно, що ця пара сподівається, що в них таки є парашути, які дозволять їм приземлитися десь на чудовій зеленій галявинці. Не хочеться проводити аналогій, але якась подоба з відомими персонажам життя Тонісу таки є. Слідком за ними з літака випадає ціла купа людей, які всміхаються, але не так впевнено, як попередня пара, бо здається, вони самі не зрозуміли: куди їх штовхнули і навіщо вони це роблять.Будемо сподіватись, що в них те ж є парашути. Вдалого польоту:)
Denis Sandman
5167 дн. тому
Да уж, привет из 90-х :)
benson
5167 дн. тому
жесть :)
;)
5167 дн. тому
А чого саме парашутисти? Фройд якийсь... Велосипедисти були б доречніші;)
екр
5167 дн. тому
пипец! лучше б не обновляли!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду