Сергій Мостовщиков став заступником головреда газети «Известия»

7 Березня 2010
19479
7 Березня 2010
20:18

Сергій Мостовщиков став заступником головреда газети «Известия»

19479
Сергій Мостовщиков став заступником головреда газети «Известия»

Журналіста Сергія Мостовщикова призначено заступником головного редактора газети «Известия», повідомляє «Лента.ру» з посиланням на OpenSpace.ru.

 

Запрошення працювати надійшло від головного редактора газети Віталія Абрамова. «Сама очевидна неможливість прийняти це рішення й послужила стимулом до того, щоби це рішення прийняти», - пояснив журналіст.

 

Мостовщиков раніше вже працював в «Известиях», а також у «Московской правде» і «Труде». 1996 року він став головредом журналу «Столица», потім був заступником головного редактора журналу «Эксперт», а також очолював журнали «Большой город», Men's Health, «Новы очевидец», «Крокодил» (до 2008 року).

 

Віталій Абрамов, котрий із 2001 року обіймав посаду заступника директора з регіонального розвитку «Российской газеты», став головредом «Известий» у жовтні 2009 року.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19479
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Коллега Андрей
5166 дн. тому
А тем временем в киевский офис "Известий" обратно напросился уволенный "генерал" Чигирин. Проблемы этот трусливый человечек пересидел в окопе, работу не нашел, и решил вернуться. Стыдно и досадно - но бабки нужны . Анекдот...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду