У Росії хочуть створити ток-шоу для спілкування з опозицією

6 Березня 2010
29268
6 Березня 2010
10:33

У Росії хочуть створити ток-шоу для спілкування з опозицією

29268
У Росії хочуть створити ток-шоу для спілкування з опозицією

Губернатор Калінінградської області Георгій Боос заявив про намір створити телевізійне ток-шоу і спеціальну вкладку в одну з газет «для забезпечення рівної присутності політичних сил в інформаційному просторі». Обидва проекти буде реалізовано коштом обласного бюджету, повідомляє «Лента.ру» з посиланням на РІА «Новости».

 

За попередніми даними, запис програми вестиметься на обласному телеканалі «Каскад», а її ведучим може стати гендиректор медіа холдингу «Западная пресса» Олександр Власов. Очолювана ним компанія є, зокрема, видавцем газети «Комсомольская правда в Калининграде». Формат майбутньою програми, а також те, до якої газети буде випущено додаток, не повідомляється.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
29268
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду