Екс-полковник КДБ Олександр Лебедєв придбав The Independent за 1 фунт стерлінгів

5 Березня 2010
22702
5 Березня 2010
14:54

Екс-полковник КДБ Олександр Лебедєв придбав The Independent за 1 фунт стерлінгів

22702
Екс-полковник КДБ Олександр Лебедєв придбав The Independent за 1 фунт стерлінгів

Екс-полковник КДБ Олександр Лебедєв придбав британську газету The Independent, а також додаток The Independent on Sunday за 1 фунт стерлінгів, повідомляє газета The Times.

 

За інформацією видання, остаточне підписання угоди відбулося напередодні, 4 березня. Переговори тривали більше року. Як повідомляла «Детектор медіа», днями російський олігарх   побував на прийомі у прем'єра Великобританії Гордона Брауна.

 

За попередніми планами, головним редактором видання залишиться   Сеймон Кельнер. Втім, він підпорядковуватиметься редактору тижневика London Evening Standard Джорді Грейгу. Це видання пан Лєбєдєв придбав у січні 2009 року, за таку ж ціну.

 

У найближчих планах пана Лебедєва - залучити до співробітництва метрів журналістики.

 

За даними The Times, керівництво британськими медіаактивами Evening Standard здійснює його 29-річний син Євген.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22702
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
сhykulay
5171 дн. тому
додам інформацію про дослідження "Люстрація або Україна під владою КГБ" http://ukrainecz.blogspot.com/2009/09/blog-post.html
Часовщик
5171 дн. тому
А не переплачивает? Может ему бы и так ее отдали бы?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду