ICTV покаже розслідування Констянтина Стогнія про смерть Юрія Кравченка

26 Лютого 2010
13528
26 Лютого 2010
17:39

ICTV покаже розслідування Констянтина Стогнія про смерть Юрія Кравченка

13528
ICTV покаже розслідування Констянтина Стогнія про смерть Юрія Кравченка

З 1 березня до п'ятої річниці загибелі генерала Юрія Кравченка у «Надзвичайних новинах» в ефірі ICTV вийде низка спеціальних сюжетів А з підсумковим випуском журналістського розслідування глядачів ознайомлять 7 березня у програмі «Країна має знати». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Команда Констянтина Стогнія спробувала детально відтворити останні дні життя генерала Кравченка та відновити кожну хвилину ранку 4 березня, коли в будинку колишнього міністра внутрішніх справ в Кончі-Заспі пролунали постріли.



«Генеральна прокуратура закінчила розслідування смерті екс-міністра внутрішніх справ Кравченка і вважає, що коментувати слідчим вже нічого: все і так давно зрозуміло, -цитує прес-служба ведучого програми Костянтина Стогнія. - Проте коли ми зустрічалися зі свідками тих драматичних подій, всі вони без винятку висловили протилежну думку - крапку в цій справі ставити дуже рано. Під час слідства правоохоронці просто не помітили, або не хотіли помічати, занадто багато «білих» плям. А тому заявляти, що розслідування завершено, не можна».



Учасники тих подій розкажуть своє бачення причин трагедії та назвуть імена людей, які були зацікавлені в смерті міліцейського керівника. У проекті вийдуть інтерв'ю з Леонідом Кучмою, Володимиром Литвином, Лесею Гонгадзе, Миколою Мельниченком, Святославом Піскуном, Костянтином Брилем, вдовою Тетяною Кравченко та іншими друзями і ворогами Юрія Кравченка.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13528
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Г.Б.
5181 дн. тому
Костя, Кравченка дострелила его жена, чтобы не мучился с развороченной головой. Об этом знают все причастные. А ты?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду