detector.media
26.02.2010 17:39
ICTV покаже розслідування Констянтина Стогнія про смерть Юрія Кравченка

З 1 березня до п'ятої річниці загибелі генерала Юрія Кравченка у «Надзвичайних новинах» в ефірі ICTV вийде низка спеціальних сюжетів А з підсумковим випуском журналістського розслідування глядачів ознайомлять 7 березня у програмі «Країна має знати». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Команда Констянтина Стогнія спробувала детально відтворити останні дні життя генерала Кравченка та відновити кожну хвилину ранку 4 березня, коли в будинку колишнього міністра внутрішніх справ в Кончі-Заспі пролунали постріли.



«Генеральна прокуратура закінчила розслідування смерті екс-міністра внутрішніх справ Кравченка і вважає, що коментувати слідчим вже нічого: все і так давно зрозуміло, -цитує прес-служба ведучого програми Костянтина Стогнія. - Проте коли ми зустрічалися зі свідками тих драматичних подій, всі вони без винятку висловили протилежну думку - крапку в цій справі ставити дуже рано. Під час слідства правоохоронці просто не помітили, або не хотіли помічати, занадто багато «білих» плям. А тому заявляти, що розслідування завершено, не можна».



Учасники тих подій розкажуть своє бачення причин трагедії та назвуть імена людей, які були зацікавлені в смерті міліцейського керівника. У проекті вийдуть інтерв'ю з Леонідом Кучмою, Володимиром Литвином, Лесею Гонгадзе, Миколою Мельниченком, Святославом Піскуном, Костянтином Брилем, вдовою Тетяною Кравченко та іншими друзями і ворогами Юрія Кравченка.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY