Нацрада готова анулювати ліцензії на мовлення в МХ-4

24 Лютого 2010
24861
24 Лютого 2010
14:35

Нацрада готова анулювати ліцензії на мовлення в МХ-4

24861
Нацрада готова анулювати ліцензії на мовлення в МХ-4

Національна рада з питань телебачення та радіомовлення готова анулювати ліцензії компаній, що отримали їх на мовлення в цифровому мультиплексі МХ-4. Про це на брифінгу 24 лютого заявив член Нацради Віктор Понеділко.

 

Проекти рішень про анулювання було підготовлено за результатами перевірки компаній.

 

Згідно з проектами рішень, ліцензії 9 компаній має бути анульовано через відсутність мовлення, ще стосовно двох начебто ухвалено рішення з формулюванням «взяти до відома». Назви компаній на брифінгу не уточнювались.

 

Рішення про анулювання, за словами члена Нацради Андрія Мирошніченка, мали прийняти на засіданні 24 лютого, проте воно не відбулося через відсутність кворуму: з 8 членів Нацради готовими засідати були Андрій Мірошниченко, Тетяна Лебєдева, Віктор Понеділко, Юрій Плаксюк і Тетяна Мокріді. Віталій Шевченко та Оксана Головатенко уже не вперше на засідання не з'являються, пояснюючи свою відсутність невиконанням їхніх вимог. Новопризначеного члена Нацради Ларису Мудрак, за словами пана Мірошниченка, шпиталізвано.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
24861
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
НеИнтер
5177 дн. тому
Какой Понедилко? Тот, у которого право проводить брифинги от имени нацсовета истекло еще в 2006 году?
dvb
5177 дн. тому
а УЦТМ? у них не хотят забрать лицензию?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду