Андрій Шевченко: Ющенко лишив суспільне мовлення у спадок новому президенту

19 Лютого 2010
10035
19 Лютого 2010
16:26

Андрій Шевченко: Ющенко лишив суспільне мовлення у спадок новому президенту

10035
Андрій Шевченко: Ющенко лишив суспільне мовлення у спадок новому президенту

Ющенко лишив суспільне мовлення у спадок новому президенту. Так Андрій Шевченко, народний депутат (БЮТ), перший заступник голови парламентського Комітету з питань свободи слова та інформації, прокоментував Указ Президента щодо суспільного та цифрового мовлення. На його думку, цей указ фіксує неспроможність Віктора Ющенка дати раду проектам, найважливішим для української медіа-сфери.

 

«Замість довгого списку загальних фраз і пустопорожніх доручень Віктор Ющенко міг би написати просто: не справився - залишаю створення суспільного мовлення у спадок своєму наступнику», - наголосив Андрій Шевченко.

 

Також він звернув увагу на положення указу, яке говорить про необхідність збереження разом із суспільним мовленням системи державного телебачення і радіо.

 

«За п'ять років Президент так і не з'ясував для себе, що таке суспільне мовлення, - каже Шевченко. - Паралельне існування суспільного і державного телебачення - абсурдне: не можна одночасно будувати Бі-Бі-Сі і канал "Россия"», - відзначив Шевченко.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10035
Читайте також
25.03.2010 12:00
Василь Самохвалов, для «Детектор медіа»
11 415
25.03.2010 11:52
Петро Провалов, для «Детектор медіа»
12 394
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
kukurudza
5182 дн. тому
Підкажіть, це той Шевченко, який не має шикарної квартири у Києві. Той самий бідолашний депутат, що вимушений тулитися у готелі Київ і скитатися по-півроку в Америці отримуючи депутатську зарплату?????
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду