detector.media
19.02.2010 16:26
Андрій Шевченко: Ющенко лишив суспільне мовлення у спадок новому президенту
Андрій Шевченко: Ющенко лишив суспільне мовлення у спадок новому президенту

Ющенко лишив суспільне мовлення у спадок новому президенту. Так Андрій Шевченко, народний депутат (БЮТ), перший заступник голови парламентського Комітету з питань свободи слова та інформації, прокоментував Указ Президента щодо суспільного та цифрового мовлення. На його думку, цей указ фіксує неспроможність Віктора Ющенка дати раду проектам, найважливішим для української медіа-сфери.

 

«Замість довгого списку загальних фраз і пустопорожніх доручень Віктор Ющенко міг би написати просто: не справився - залишаю створення суспільного мовлення у спадок своєму наступнику», - наголосив Андрій Шевченко.

 

Також він звернув увагу на положення указу, яке говорить про необхідність збереження разом із суспільним мовленням системи державного телебачення і радіо.

 

«За п'ять років Президент так і не з'ясував для себе, що таке суспільне мовлення, - каже Шевченко. - Паралельне існування суспільного і державного телебачення - абсурдне: не можна одночасно будувати Бі-Бі-Сі і канал "Россия"», - відзначив Шевченко.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY