СМЕ придбала болгарський канал bTV за $400 млн

19 Лютого 2010
4607
19 Лютого 2010
12:21

СМЕ придбала болгарський канал bTV за $400 млн

4607
СМЕ придбала болгарський канал bTV за $400 млн

Корпорація Central European Media Enterprises придбала у  News Corporation ефірний телеканал bTV, а також кабельні bTV Cinema та bTV Comedy і 74% Radio Company C.J. OOD у Болгарії.


Як зазначається в офіційному повідомленні СМЕ, сума угоди становить $400 млн.


У Болгарії СМЕ вже належить національний канал Pro.BG та спортивний Ring.BG.


Президент  та CEO CME Адріан Сирбу так прокоментував угоду: «Придбання bTV - це черговий крок з перепозиціонування СМЕ після продажу українських активів. Наразі ми фокусуємося на побудові високодохідної вертикально інтегрованої медіа компанії, що працює на територіє ЄС».

 

Компанія CME володіє кількома провідними мовниками в семи країнах Центральної та Східної Європи. Це Болгарія (TV2, RingTV), Хорватія (NovaTV), Чеська республіка (TVNova, NovaCinema, NovaSportandMTVCzech), Румунія (PROTV, PROTVInternational, Acasa, PROCinema, Sport.roта MTVRomania), Словаччина (TVMarkíza, NovaSportта MTVCzech) та Словенія (POPTVта KanalA).


«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4607
Теги:
Читайте також
25.02.2010 11:22
Ирина Миронова, «Коммерсантъ-Украина»
5 695
22.02.2010 11:40
Антон Онуфриенко, Вероника Гаврилюк, Ольга Васильцова, «Коммерсантъ-Украина»
13 566
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Олег
5180 дн. тому
Восточноевропейское телевидение под румынами. Круто! Их талант отчетливо проглядывает в украинской истории! Будут формировать мозги культурной Европы. Нерадостно... Хотя и заслужено.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду