«Граєш чи не граєш» на ТРК «Україна» вестиме Дмитро Шепелєв

16 Лютого 2010
21824
16 Лютого 2010
11:00

«Граєш чи не граєш» на ТРК «Україна» вестиме Дмитро Шепелєв

21824
«Граєш чи не граєш» на ТРК «Україна» вестиме Дмитро Шепелєв

Ведучим ігрового шоу «Граєш чи не граєш» на ТРК «Україна» став Дмитро Шепелєв. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

 Шоу стартує 7 березня о 17.00.

 

«Проект мене дуже зацікавив. Насамперед тим, що на кону великі гроші, а значить - і великий сплеск адреналіну. Елемент непередбачуваності, ризик, азарт - все це має стати запорукою видовищного та захоплюючого шоу», - цитує прес-служба Дмитра Шепелєва.

 

Зйомки перших випусків програми розпочнуться вже цього тижня. У них візьмуть участь фіналісти онлайн-кастингу, який стартував на сайті телеканалу «Україна» у січні. Для тих, хто хоче стати героєм шоу, але ще не встиг заповнити анкету, нагадуємо, що це можна зробити на сторінці програми.

 

Як вже повідомляла ТК, минулого року Дмитро Шепелєв вів шоу на «Первом канал» (Росия» - «Достояние республики», і саме заради нього відмовився від співпраці з Новим каналом, де був ведучим «Фабрики зірок».

 

Нагадаємо, проект  «Граєш чи не граєш?» для ТРК «Україна» вироблятиме  польський підрозділ компанії-правовласника формату - Endemol Polska. За умовами гри, з 26 запечатаних кейсів із різними грошовими сумами гравець обирає собі один, а потім починає відкривати інші 25 і дізнаватися, яких грошових сум у його власному кейсі точно немає. Свій кейс він може відкрити лише останнім. Сума, яка там буде, і дістанеться гравцеві.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21824
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
KKK
5184 дн. тому
Бедняга. Дзики его кинет.
Kazer
5184 дн. тому
Неужели у Шепелева закончился контракт с первым?! Не выдержал...
Саша
5184 дн. тому
Ну хоть один нормальний ведучий!
Рада
5184 дн. тому
Отличный выбор!!!!Респект.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду