Kiss FM може вийти на російський ринок?

15 Лютого 2010
17203
15 Лютого 2010
16:09

Kiss FM може вийти на російський ринок?

17203
Kiss FM може вийти на російський ринок?

Українська радіомережа Kiss FM (холдинг «ТАВР Медіа») планує вийти на російський ринок, повідомляє «РБК daily». За інформацією видання, власники Kiss FM займаються реєстрацією бренду на території Російської Федерації та шукають варіанти для купівлі.

 

Проте, як уточнив ТК генеральний директор радіогрупи ТАВР Ігор Чернишов, компанія не ставить собі за мету вийти на російський ринок. Холдинг здійснює міжнародну перереєстрацію своїх радіобрендів, яка стосується території СНД. Однак, якщо ТАВР отримає вигідну пропозицію в Росії, він її розгляне.

 

«Бізнес-завдання вийти на російський ринок перед нами не стоїть - відбувається технічна перереєстрація. Але якщо буде станція і ціна буде прийнятною, ми її купимо - чи під Kiss, чи під "Рокс", чи під "Хіт". Теоретично така можливість є, але ми не займаємося активними пошуками чогось», - сказав пан Чернишов.

 

Водночас керуючий партнер і генеральний директор Kiss FM Антон Цеслик заявив «РБК daily», що починає шукати пропозиції на ринку: «Усе залежатиме від наявності пропозицій на ринку. Ми хочемо самі здійснювати мовлення і починаємо шукати пропозиції щодо продажу якої-небудь станції. Хоча, можливо, це буде й інша форма співпраці».

 

Ідеальним варіантом початку мовлення в Росії Антон Цеслик називає купівлю вже існуючої радіостанції та наступний запуск Kiss FM на її хвилях. Він оцінює таку угоду в 5 млн доларів. «Але якщо не вийде самим купити радіостанцію, тоді будемо шукати партнерів», - відзначив він.

 

У Росії в схожому форматі мовлять радіостанція Energy холдингу ВКПМ і станція DFM «Русской медиа группы». За інформацією «РБК daily», Kiss FM цікавиться купівлею другого варіанту - DFM.

 

У холдингах ВКПМ і «Русская медиа группа» відмовилися від коментарів, відзначивши, що конкретних комерційних пропозицій від українських підприємців поки не отримували.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17203
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ДимОК
5190 дн. тому
В России есть как минимум три радиостанции подобного формата. Тем не менее, желаю удачи)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду