Радіо «Німецька хвиля» відновило трансляції

13 Лютого 2010
27320
13 Лютого 2010
16:35

Радіо «Німецька хвиля» відновило трансляції

27320
Радіо «Німецька хвиля» відновило трансляції

З 10 лютого трансляцію теле- і радіопрограм радіо «Німецька хвиля» через супутник Hotbird 8 було заблоковано. Також було перервано інтернет-мовлення. Про це повідомляє сайт Deutsche Welle .

 

За словами інтенданта «Німецької хвилі» Еріка Беттермана, це вже другий випадок пошкодження трансляцій компанії через цей супутник. Схожа ситуація склалася 7 і 8 грудня 2009 року, тоді теж було пошкоджено передачу сигналу. За даними Європейської супутникової організації зв'язку, атаки організовували з Ірану.

 

«Це стосується не лише мовлення на Іран, а усіх наших аудіопрограм, що ретранслюють радіостанції-партнери. Телепрограми ж не моги впіймати глядачі на просторі від Москви до Атлантики», - зазначив він.

 

Через технічні проблеми вподовж двох днів слухачі в Україні теж не могли чути радіопрограми української редакції компанії.

 

Ерік Беттерман вже надіслав листа протесту до іранського посольства у Німеччині, де назвав цей прецедент обмеженням свободи ЗМІ та висловлення думки «неприйнятними». Міжнародна організація «Репортери без кордонів» засудила дії іранського керівництва з обмеження інтернету.

 

«Такими заходами уряд прагне перешкоджати поширювати повідомлення і фото негативного змісту на території країни чи за кордоном», - йдеться в заяві «Репортерів без кордонів».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
27320
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду