Mediavest розміщуватиме телевізійний бюджет Ford

12 Лютого 2010
5207
12 Лютого 2010
16:56

Mediavest розміщуватиме телевізійний бюджет Ford

5207
Mediavest розміщуватиме телевізійний бюджет Ford

Рекламне агентство Mediavest виграло локальний тендер на обслуговування телевізійного бюджету торгової марки Ford. Цю інформацію «Детектор медіа» підтвердила директор агентства Вікторія Чернєгова.

 

У тендері, проведеному компанією «Віннер Імпортс Україна» (офіційний імпортер автомобілів Ford), брали участь чотири агентства. Раніше рекламодавець працював з агентством Media Systems.

 

Наприкінці минулого року Mediavest також виграв тендер корпорації «Бунге» на ТМ «Олейна» (попереднє агентство - Mediaege:cia).

 

Нагадаємо, 10 лютого медіаагентство змінив один з найбільших українських рекламодавців - компанія «Київстар».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5207
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду