АМКУ підпише угоду з НКРЗ про розвиток добросовісної конкуренції на телекомунікаційному ринку

8 Лютого 2010
8354
8 Лютого 2010
11:37

АМКУ підпише угоду з НКРЗ про розвиток добросовісної конкуренції на телекомунікаційному ринку

8354
АМКУ підпише угоду з НКРЗ про розвиток добросовісної конкуренції на телекомунікаційному ринку

9 лютого Антимонопольний комітет України укладе угоду з Національною комісією з питань регулювання зв'язку про партнерство щодо розвитку добросовісної конкуренції. Про це повідомляє прес-служба АМКУ.

 

Угода насамперед стосується створення сприятливих умов для розвитку конкуренції на ринках телекомунікацій та поштового зв'язку.

 

«Підписання спільної угоди покликане забезпечити успішну реалізацію конкурентної політики та дієвих заходів щодо забезпечення рівних умов діяльності підприємств та недопущення дискримінаційних дій», - наголошують в АМКУ.

 

Угоду підпишуть в.о. голови АМКУ Олександр Мельниченко та голова НКРЗ Сергій Колобов.

 

Нагадаємо, що телекомунікаційний ринок є одним з лідерів щодо порушених Антимонопольним комітетом справ. Так, за підсумками 2009 року до переліку компаній, до яких застосовані найбільші штрафи потрапили три телекомунікаційні компанії: ТОВ «Воля-кабель», ВАТ «Інтернет відео комунікації» і ВАТ «Київські телекомунікаційні мережі» - по 1 млн гривень кожна.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8354
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду