На Буковині зафіксовано кілька випадків недопуску журналістів на дільниці

7 Лютого 2010
16627
7 Лютого 2010
14:58

На Буковині зафіксовано кілька випадків недопуску журналістів на дільниці

16627
На Буковині зафіксовано кілька випадків недопуску журналістів на дільниці

Декілька випадків недопуску представників ЗМІ на виборчі дільниці зафіксовано 7 лютого у день голосування в Чернівецькій області. Про це повідомляє ZIK з посиланням на Інформаційний центр « Вибори Президента-2010. Громадський контроль проти фальсифікацій».

 

Вранці 7 лютого у Чернівцях члени ДВК не захотіли допустити на виборчу дільницю № 90 спостерігача-журналіста від газети Українського Народного дому «Толока»,- повідомив керівник моніторингової групи обласної організації «Комітет виборців» Віталій Труфін.  

 

Також спостерігача-журналіста не допускали на дільницю № 26 у Чернівцях,яка розташовано у ЗОШ № 6.

 

На дільниці №49 у Чернівцях та на дільниці № 143 у Сокирянах члени ДВК не допускали на дільницю позаштатних кореспондентів газети «Свобода слова», які мають при собі усі необхідні документи (посвідчення з фото, доручення від газети).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16627
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду