5 лютого Янукович прийде у «Велику політику», Тимошенко – на ICTV, а у «Шустер live» будуть депутати від БЮТ та ПР

5 Лютого 2010
27177
5 Лютого 2010
14:04

5 лютого Янукович прийде у «Велику політику», Тимошенко – на ICTV, а у «Шустер live» будуть депутати від БЮТ та ПР

27177
5 лютого Янукович прийде у «Велику політику», Тимошенко –  на ICTV, а у «Шустер live» будуть депутати від БЮТ та ПР

5 лютого кандидат у президенти Віктор Янукович візьме участь у «Великій політиці з Євгеном Кисельовим» на телеканалі «Інтер». Про це повідомляє сайт проекту.

 

Тему програми заявлено, як «Віктор Янукович повертається: кандидат у президенти продовжує відповідати на гострі запитання журналістів та пересічних українців».

 

Юлія Тимошенко візьме участь у «Кращому кандидаті» на ICTV. За інформацією прес-служби, проект вийде о 21.30, його вестиме Олена Фроляк.

 

Учасниками  проекту «Шустер live» 5 лютого, за словами головного редактора продакшну «Савік Шустер студія» Дарки Чепак,  стануть  дві команди депутатів від БЮТ та Партії регіонів -  Микола Катеринчук, Юрій Кармазин, Сергій Соболев, Ганна Герман,  Ірина Акімова, Юрій Мірошниченко; та експерти Віталій Портніков, Віталій Кличко, Олександр Пономарьов,  Ігор Лихута, Оксана Забужко й Тетяна Котюжинська. Гості студії Шустера обговорюватимуть потребу країни у реформах та останні події виборчої кампанії.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
27177
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
нерозумілка
5203 дн. тому
я ніяк не зрозумію, за що Телекритика так лиже зад Шустеру?! про всі інші програми - по два слова, а про Савіка - чи не посекундний розпис сценарію... І кожного дня новини мало не "а 2 хвилини тому Шустер помився". чи п'ють вони з Наталею Львівною разом, чи грошики які дають, чи що?? поділіться, хто знає))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду