Депутати-комуністи втретє ініціюють парламентські слухання про мораль

5 Лютого 2010
12796
5 Лютого 2010
09:50

Депутати-комуністи втретє ініціюють парламентські слухання про мораль

12796
Депутати-комуністи втретє ініціюють парламентські слухання про мораль

3 лютого у Верховній Раді зареєстрований проект постанови № 3554 «Про проведення парламентських слухань на тему: "Сучасне становище суспільної моралі в Україні, проблеми і  перспективи, та стан дотримання законодавства в цій сфері"», поданий народними депутатами Вікторією Дем'янчук і Володимиром Даниленком (члени фракції КПУ).

 

4 лютого проект передано на розгляд Комітету з питань культури і духовності.

 

Документ передбачає проведення цих слухань у листопаді 2010 року. Відповідно, до 15 травня Кабінет Міністрів має підготувати і подати до Верховної Ради необхідні інформаційно-аналітичні матеріали та конкретні пропозиції до рекомендацій парламентських слухань, а також визначити доповідачів.

 

У проекті постанови пояснюється, що слухання ініційовані «у зв'язку з різким зниженням загальнолюдської культури, нехтуванням етичними нормами, збільшенням загальнодоступної для перегляду продукції, що негативно впливає на суспільну мораль, з метою недопущення моральної та духовної деградації суспільства».

 

Це вже третій проект постанови про слухання щодо суспільної моралі, який вноситься народними депутатами Дем'янчук і Даниленком. Уперше вони подавали документ 25 грудня 2008 року з пропозицією призначити їх на березень 2009 року; вдруге - 6 березня 2009 року з пропозицією провести слухання в липні 2009.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12796
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду