Інтернет-газета «Сейчас» стає дайджестом, половина колективу звільняється

2 Лютого 2010
19334
2 Лютого 2010
18:49

Інтернет-газета «Сейчас» стає дайджестом, половина колективу звільняється

19334
Інтернет-газета «Сейчас» стає дайджестом, половина колективу звільняється

Інформаційна агенція «ЛІГАБізнесІнформ» прийняла рішення про зміну принципу інформаційного наповлення інтернет-газети «Сейчас». Про це ТК повідомила виконавчий директор «ЛІГАБізнесІнформ» Ярослава Карибіна.

 

Головною причиною таких дій є загальна ринкова ситуація і потреба оптимізувати витрати на виробництво. «Газета "Сейчас" була дотаційним проектом, з окремо виділеним бізнес-завданням. При цьому проект не досяг тих бізнес-показників, на які ми розраховували. Ми змушені враховувати ситуацію на ринку і скорочувати витрати на виробництво», - зазначила вона.

 

Пані Карибіна наголосила, що видання не припиняє свого існування, однак перестає наповнюватися авторським контентом редакції, натомість наповнюватиметься інформаційною службою «ЛІГАБізнесІнформ». «З точки зору контенту газета виходитиме у форматі дайджесту інформаційних ресурсів "ЛІГАБізнесІнформ"», - пояснила вона.

 

На уточнююче запитання ТК, що буде з колективом, Ярослава Карибіна повідомила, що з 15 осіб семеро залишаються працювати в інформаційній службі, а восьмеро звільняються за згодою сторін, у тому числі й головний редактор «Сейчас» Ніна Кур'ята-Стасів. «Відповідно до наших домовленостей люди отримають компенсацію», - додала вона.

 

Газета «Сейчас», крім онлайн-версії Seychas.ua, виходить також і в офлайн-версії. Основними читачами офлайн-версії видання є користувачі системи «ЛІГА:Закон», тому зміни відбуватимуться з урахуванням інтересів насамперед цієї аудиторії.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19334
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Друг пострадавших
5205 дн. тому
На самом деле там уволили всех. Останутся 1-2 человека. И пособие тоже никакое не дадут.
снекс
5205 дн. тому
Честно говоря, ни капли не огорчен, так как читать там особо было нечего, кроме заказных статей.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду